Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

SCV - Inspirationsforum


SCV-Inspirationsforum är en process inom SCV med syfte att väcka intresse för forskarutbildning inom strokefältet hos personer med liten eller ingen tidigare akademisk anknytning. Målgruppen är framför allt sjuksköterskor, biomedicinska analytiker, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och logopeder. Målsättningen att är att få individer från målgruppen att komma igång med egen forskning.

SCV-Inspirationsforum anordnar ett regionalt inspirationsmöte om året. Intressanta föreläsare delar med sig av sina erfarenheter om vägen till forskning, svårigheter och framgångsfaktorer under forskningstiden och inte minst sina vetenskapliga resultat.

Håll utkik här på SCVs hemsida och i regionkalendern efter nästa regionala inspirationsdag. Har du själv förslag och idéer kontakta gärna Miriam Kåveryd Holmström eller Lars Rosengren (kontaktuppgifter se nedan).

Porträttfoto - Miriam Kåveryd Holmström
Miriam Kåveryd Holmström

Sammankallande Inspirationsforum SCV
E-post: miriam.kaveryd@vgregion.se
Porträttfoto - Lars Rosengren
Lars Rosengren

Centrumföreståndare SCV
E-post: lars.rosengren@neuro.gu.se
 

Sidansvarig: Lars Rosengren|Sidan uppdaterades: 2016-06-17
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?